Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.12.2007

Tak je to den, co jsem již 4 měsíce na světě (na 13. týdnu vážím 6,65 kg a měřím 65 cm) a taky je to dva dny, kdy jsem oslavila svůj první svátek. A musím říct, že to byla velká oslava, takový malý "batolecí" mejdánek.

Obrazek

Pozvala jsem si dvě kamarádky a to bylo čoro. Mamka s taťkou mi udělali můj první dortík a tak oslava mohla začít. Mamka mi pro tuto příležitost dala také své první šatičky. No jukněte, sluší mi???

Obrazek

Měly jsme tam hromadu hraček, hamání. Dokonce byl čtecí kroužek, ale to jsme pak změnily a zkoušely, zda to také není k papání, ale maminám se to moc nelíbilo, tak nám tuto zábavu brzy překazily. Ale jinak jsme si to pěkně užily. No jukněte a sami se přesvěčte, jak jsme se vyřádily.

Obrazek

Také jsem už poznala. co je víc vody. Koupala jsem se s mamkou a musím říct, že to bylo super. Měla jsem z toho sice oči až na vrchu hlavy, ale bylo to pro mě nové a nepoznané, ale super doopravdy. Krásně jsem se tam vyřádila. Však si to s mamkou brzy zopakujeme a už se těšíme, až nám tu otevřou plavecký bazén a budem chodit se koupat. Půjdem do toho kurzu pro mimča. Naše kamarádka Nelinka tam chodí a nemůže si to s mamkou vynachválit. Tak vám pak povyprávím jaké to bylo.

Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Lucinka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář